Ağızda dağılmış pratik lezzet: 3 malzeme un kurabiye tarifi – son dakika gurme haberleri

Un bisküvi, sadelik ve lezzet mutfaklarda favori bir tariftir. Herkesin kolayca hazırlayabileceği bu tarif, daha az malzeme ile olağanüstü bir tat yaratmak isteyenler için idealdir. Bu tarifin avantajı, kısa sürede sadece 3 malzeme ile hazırlanabilmesidir. Kuyu, Bu tadı nasıl pratik hale getirilir ağızda dağılmış? İşte, 3 lezzetli malzeme ile un kurabiye tarifi …

3 Malzeme Bisküvi Tarifi

Malzemeler:

2 bardak un

100 gram tereyağı (veya margarin)

1/2 bardak pudra şekeri

3 Malzeme un bisküvilerinin hazırlanması

İlk olarak, tereyağını oda sıcaklığında hafifçe yumuşatın.

Daha hızlı yumuşatmak için tereyağını küçük parçalar halinde kesebilirsiniz.

Yumuşatılmış tereyağını bir kaseye koyun ve pudra şekerini ekleyin.

Karışımı dikkatlice çırpın.

Sonra unu yavaşça ekleyin ve karıştırmaya devam edin.

Tüm malzemeler birlikte karıştırıldığında, hamuru yoğurun.

Hamur hazır olduktan sonra ceviz parçalarını kesin ve ellerin avuç içi ile yuvarlayın.

Modellemek istiyorsanız, bir çatalla basarak hafifçe düzeltebilirsiniz.

Alternatif olarak, bisküvilere farklı formlar da verebilirsiniz.

Bisküvileri, büyütülmüş kağıtla pişirme tepsisine yerleştirin.

Bisküvi altın renk haline gelene kadar, önceden ısıtılmış bir fırında 15-20 dakika boyunca 170 derecede pişirin.

Fırından ayrıldıktan sonra soğumaya bırakın.

Un bisküvi soğuduktan sonra, kokusu ve ışık kabuğu ile servis yapabilirsiniz.

Bir fincan çay veya kahve ile mükemmel bir atıştırmalık olacak.

Afiyet olsun!

İz:

Bisküvilerin daha yumuşak olmasını istiyorsanız, hamura birkaç damla vanilin veya bir çay kaşığı yoğurt ekleyebilirsiniz.

Bisküvilere hindistancevizi veya pudra şekeri serpebilirsiniz, böylece farklı bir lezzet elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir